Het Grand-Café van de Gravin ademt een geheel eigen sfeer. Speels, modern, tikkeltje retro en vooral op alle fronten groen. Hier kunnen onze gasten genieten van eten en drinken van goede kwaliteit. We beseffen dat we in de huidige tijd verantwoordelijk zijn voor meer dan alleen een lekker bord eten. Onze producten worden zoveel mogelijk bereid met ingrediënten die we dichtbij kunnen verkrijgen en zijn veelal ook seizoensgebonden. De Achterhoekse keuken weet ons zeker te inspireren.
Voorgerechten
Gravins Huisgemaakte Mosterdsoep - € 10,50
Klassiek Achterhoeks gerecht met een twist van kokos, appel en dille
Soep van de week - € 10,50
Bietencarpaccio Geitenkaas - € 10,50
Gekookte en gerookte bietencarpaccio met geitenkaas van Brömmels
Anti Pasti - € 12,50
Diversiteit aan kleine gerechtjes (eventueel ook vegetarisch)
Twee Garnalenkroketjes - € 12,50
Huisgemaakt van Hollandse garnalen, met gefrituurde peterselie
Hoofdgerechten
Pasta van de week - € 22,50
Keuze uit vegetarisch of vlees
Gravins Huisgemaakte Ham-/vegaburger - € 23,50
Geserveerd met salade en frites
Forel uit Rha/Bronckhorst - € 23,50
Geserveerd met kruiden, groente en frites
Steak met pepersaus - € 24,50
Geserveerd met salade en frites
Kippenborst met camembertsaus - € 24,50
Geserveerd met prosciutto, groenten van het seizoen en frites
Weekendspecialiteit - € 23,50
Nagerechten
Chef special - € 10,50
Wentelteefjes - € 10,50
Op basis van huisgemaakt suikerbrood, met crème fraîche
Kaasplateau - € 12,50
Diverse kazen, geserveerd met o.a. vijgenbrood
3-gangen menu € 42,50
Supplementen: Extra portie frites € 4,50 | Extra salade of warme groenten € 4,50
De keuken is geopend van 17.30 - 20.00 uur
De Gravin van Vorden biedt accommodatie aan voor groepen. Wij kunnen aangepaste arrangementen aanbieden voor groepen, zoals bijvoorbeeld met vergader- en presentatie-faciliteiten, maaltijden op maat en activiteiten in de omgeving. Vooral voor groepen is het belangrijk om tijdig een reservering te maken, zodat er voldoende capaciteit en faciliteiten beschikbaar zijn.