Het Grand-Café van de Gravin ademt een geheel eigen sfeer. Speels, modern, tikkeltje retro en vooral op alle fronten groen. Hier kunnen onze gasten genieten van eten en drinken van goede kwaliteit. We beseffen dat we in de huidige tijd verantwoordelijk zijn voor meer dan alleen een lekker bord eten. Onze producten worden zoveel mogelijk bereid met ingrediënten die we dichtbij kunnen verkrijgen en zijn veelal ook seizoensgebonden. De Achterhoekse keuken weet ons zeker te inspireren.
Openingstijden Grand Café; Maart tot en met november:
Voorgerechten
Soep van de dag - € 10,50
Bisque de crabe met rouille - € 10,50
Gerookte bietencarpaccio met zachte geitenkaas - € 10,50
Antipasti - € 12,50
Twee garnalenkroketten - € 12,50
Hoofdgerechten
Tagliatelle - € 21,50
Met bolognesesaus (met nduja) en parmezaanse kaas, geserveerd met salade
Vegetarische ‘steak’ - € 22,50
Op een gemarineerde portobello, geserveerd met salade en huisgemaakte frites
Ravioli - € 22,50
(Paddenstoelen) met verse spinazie en ricotta, geserveerd met salade
Geroosterde forel uit Rha - € 23,50
Geserveerd met bijpassend garnituur
Steak Bearnaise - € 24,50
Geserveerd met salade en huisgemaakte frites
Biologische kippenborst - € 24,50
Met camembertsaus en prosciuto di Parma, geserveerd met salade en huisgemaakte frites
Nagerechten
Chef special - € 10,50
Hangop - € 10,50
Met zomerfruit en honing
Kaasplateau - € 12,50
Diverse kazen, geserveerd met o.a. vijgenbrood
3-gangen menu € 42,50
Supplementen: Extra portie frites € 4,50 | Extra salade of warme groenten € 4,50
De keuken is geopend van 17.30 - 20.00 uur
Zondag = Gravin’s Pizzadag
Elke zondag serveren wij huisgemaakte pizza’s uit onze steenoven tussen 17-20 uur: de zogenaamde Gravin’s Pieterpad pizza.
Deze wordt geserveerd in drie verschillende variaties:
Vegetarisch: Margarita: tomaten & mozzarella
Vis: tonijn, tomatensaus, kaas
Vlees: prosciutto, tomatensaus, kaas, geserveerd met pijnboompitjes & rucola
Prijs: 14,50 per stuk
De Gravin van Vorden biedt accommodatie aan voor groepen. Wij kunnen aangepaste arrangementen aanbieden voor groepen, zoals bijvoorbeeld met vergader- en presentatie-faciliteiten, maaltijden op maat en activiteiten in de omgeving. Vooral voor groepen is het belangrijk om tijdig een reservering te maken, zodat er voldoende capaciteit en faciliteiten beschikbaar zijn.