Het Grand-Café van de Gravin ademt een geheel eigen sfeer. Speels, modern, tikkeltje retro en vooral op alle fronten groen. Hier kunnen onze gasten genieten van eten en drinken van goede kwaliteit. We beseffen dat we in de huidige tijd verantwoordelijk zijn voor meer dan alleen een lekker bord eten. Onze producten worden zoveel mogelijk bereid met ingrediënten die we dichtbij kunnen verkrijgen en zijn veelal ook seizoensgebonden. De Achterhoekse keuken weet ons zeker te inspireren.
Voorgerechten:
Soep van de week - €8,50
Tartaar van gerookte makreel 12,50
Filopakje met vijg en geitenkaas 10,75
Biologische kipvleugeltjes met marinade van dadel en chili 11,50
Hoofdgerechten:
Huisgemaakte vegaburger met guacamole 20,50
Huisgemaakte hamburger met mozzarella en pesto 21,50
In de oven gegaarde zalmfilet met guacamole 22,50
Gegrilde ribeye met huisgemaakte kruidenboter 23,50
In miso gemarineerde aubergine met parelcouscous 21,50
Weekspecialiteit - wisselende prijs
Nagerechten:
Chefs verrassing 8,50
Witte chocolade arretjescake 8,50
Kaasplank 10,50
3 gangen diner - 37,50
Broodjesplank – 6,00
Bitterballen (9) – 7,25
Nacho’ – 8,25
Mini kiploempia’s (9) – 7,75
Mini vega loempia’s (9) – 7,25
Kaastengels (9) – 8,50
Aziatische kipstukjes (7) – 7,75
Bittergarnituur (16) – 13,25
Lokale droge worst en kaasplank – 9,25
De Gravin van Vorden biedt accommodatie aan voor groepen. Wij kunnen aangepaste arrangementen aanbieden voor groepen, zoals bijvoorbeeld met vergader- en presentatie-faciliteiten, maaltijden op maat en activiteiten in de omgeving. Vooral voor groepen is het belangrijk om tijdig een reservering te maken, zodat er voldoende capaciteit en faciliteiten beschikbaar zijn.