Nico Mensink, geboren en getogen in de Achterhoek (Zutphen/Warnsveld), verruilde de Achterhoek eerst voor Groningen (studie economie) en daarna voor Den Haag. Nico: "Ik ben vader van een zoon en dochter en getrouwd met Annemarie. De laatste 20 jaar werkte ik als econoom en relatiemanager in het internationale bankwezen (FMO). Hiervoor reisde ik veel naar minder welvarende landen, met name naar mijn lievelingsbestemming Turkije (Istanbul) en kwam zodoende in contact met meerdere culturen. Horeca ervaring deed ik met name op aan de klantenkant bij hotels en café’s."
Nu wil ik graag mijn netwerk, ervaring en kennis inzetten om van De Gravin van Vorden een boeiend avontuur te maken, waar zowel gasten als personeel zich op hun gemak voelen. Daarbij deel ik graag mijn passie voor de Achterhoek en lekker eten & drinken.
Ik ben een geboren teamsporter en -speler, die sfeergevoelig is en waarbij de humor nooit ver weg is. Samenwerken met lokale, loyale partners via langdurige samenwerkingsverbanden en een duurzame bedrijfsvoering zijn voor mij een vanzelfsprekendheid. De nuchtere Achterhoekse mentaliteit ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ is mij met de paplepel in gegoten. Daarnaast zet ik graag een extra stapje om de gasten en het team het naar de zin te maken. “Alleen met een goede teamspirit komt Achterhoekse gastvrijheid goed tot zijn recht”.