hotel

Logeer in één van onze 15 comfortabele kamers variërend van Budget tot luxe of uw eigen tuinhuis.
WINTERACTIE.
Overnachten met 5% korting.
"n.v.t bij res.feestdagen"
0575-551227

Hotel

"De Gravin van Vorden" is een 'ouderwets' sfeervol hotel waar de eigenaars u persoonlijk welkom heten. De persoonlijke benadering maakt dat u zich hier al snel thuis voelt.

Tot 6 april is het Hotel alleen op basis van Logies en Ontbijt

Ons restaurant is uniek te noemen in Vorden, wij zijn zeer toegangkelijk met een kleine kaart, waar heerlijk eten en smaak centraal staan.

s'Zomers is het heerlijk toeven in de tuin/terras of op het voor-terras, waar u ontspannen kunt lunchen, dineren of relaxed lezen en ook een spelletje jeu de boules kunt spelen met een glaasje wijn etc.

's Winters is het heerlijk wandelen in de prachtige bossen of kunt u in de leren banken in de zithoek bij de open haard lekker zitten lezen. Ook hebben we een aantal gezelschapsspelletjes voor u.

Ons hotel herbergt 14 kamers en een tuinhuis. De kamers variëren van enkele budget-kamers (voor bijv. Pieterpad-wandelaars) tot comfortabele kamers, en ook wat luxere kamers.

Allen zijn zij voorzien van wekker, toilet met bad of douche, flatscreen-tv en wifi. Het tuinhuis is geschikt voor 2, 3 of 4 personen, staat los van het hotel in de ruime tuin en heeft een grote huiskamer en evenzogroot balkon.

Wij zijn aangesloten bij "Logis"- hotels, een organisatie voor zelfstandige hoteliers, die voordat zij internationaal ging "Logis de France" heette, een bekende naam.

Wij zijn door hen hoog gewaardeerd met 2 'open haardjes' voor het hotel en 3 (!) 'pannetjes' voor de keuken, de hoogst mogelijke waardering.
Ook zijn wij lid van  "Wild eten in de Achterhoek".