hotel

in deze avondlockdown periode, kunt u na 17.00 uur culinair genieten in de privacy van uw eigen kamer.
wij hopen u spoedig weer te kunnen verwelkomen

Hotel

Wij heten u van harte welkom bij de Gravin van Vorden, u kunt ook reserveren via deze site.

Geachte Gast.

U bent van harte welkom bij de Gravin van Vordend, wel vragen wij u naar uw QR Corona code, zodat u zich vrij kunt bewegen binnen ons Hotel, Restaurants en terrassen.

wij volgen hierbij de volgende R.I.V.M richtlijen

Vanaf 13 jaar: Coronatoegangsbewijs.

Vanaf 14 jaar: Coronatoegangsbewijs + ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs).

Heeft u GEEN CORONA TOEGANGSBEWIJS

dan kunt u helaas niet naar binnen!


HOTEL DE GRAVIN VAN VORDEN IS 30 & 31 DECEMBER GESLOTEN


ONZE OPENINGSTIJDEN VAN DE RESTAURANTS TIJDENS HET KERSTSEIZOEN

 

"De Gravin van Vorden"

is een 'vintage' sfeervol hotel waar de eigenaaren u persoonlijk welkom heten. De persoonlijke benadering maakt dat u zich hier al snel thuis voelt.

Huiskamer restaurant "de Gravin)  is uniek te noemen in Vorden, met een kleine kaart met gerechten bereid  van achterhoekse streekprocuten en waar smaak centraal staat.

Ons Italiaans RIstorante IL-Conte ( de graaf in het Italiaans) serveren wij unieke traditionele Italiaanse gerechten bereid uit zoveel mogelijk streekproducten uit de Achterhoek

s'Zomers is het heerlijk toeven in de tuin/terras of op het voor-terras, waar u ontspannen kunt lunchen, dineren of relaxed lezen en ook een spelletje jeu de boules kunt spelen met een glaasje wijn etc.

's Winters is het heerlijk wandelen in de prachtige bossen of kunt u in de leren banken in de zithoek bij de open haard lekker zitten lezen. Ook hebben we een aantal gezelschapsspelletjes voor u.

Ons hotel herbergt 14 kamers en een tuinhuis. De kamers variëren van enkele budget-kamers (voor bijv. Pieterpad-wandelaars) tot comfortabele kamers, en ook wat luxere kamers.

Allen zijn zij voorzien van wekker, toilet met bad of douche, flatscreen-tv en wifi. Het tuinhuis is geschikt voor 2, 3 of 4 personen, staat los van het hotel in de ruime tuin en heeft een grote huiskamer en evenzogroot balkon.

Wij zijn aangesloten bij "Logis"- hotels, een organisatie voor zelfstandige hoteliers, die voordat zij internationaal ging "Logis de France" heette, een bekende naam.

Wij zijn door hen hoog gewaardeerd met 2 'open haardjes' voor het hotel en 3 (!) 'pannetjes' voor de keuken, de hoogst mogelijke waardering.
Ook zijn wij lid van  "Wild eten in de Achterhoek".