hotel

Hotel de Gravin van Vorden is geopend voor logies & ontbijt
Merry Christmas and Happy New Year

Hotel

 

Geachte Gast.

U bent van harte welkom bij de Gravin van Vorden, wij hebben ons aangepast aan de nieuwe verordeningen, ons is restaurant gesloten,

Wel vragen wij u naar uw QR Corona code, verblijft u langer dan 2 dagen bij de Gravin, dan zullen wij uw OR code na 2 dagen wederom checken.

Ook zijn mondkapjes verplicht tijdens verplaatsen, dit volgens de RIVM richtlijnen.

Heeft u géén Corona OR toegangsbewijs

dan kunnen wij U helaas geen toegang verlenen!

Dank u voor uw begrip.

"De Gravin van Vorden"

is een 'vintage' sfeervol hotel waar de eigenaaren u persoonlijk welkom heten. De persoonlijke benadering maakt dat u zich hier al snel thuis voelt.

Huiskamer restaurant "de Gravin)  is uniek te noemen in Vorden, met een kleine kaart met gerechten bereid  van achterhoekse streekprocuten en waar smaak centraal staat.

Ons Italiaans RIstorante IL-Conte ( de graaf in het Italiaans) serveren wij unieke traditionele Italiaanse gerechten bereid uit zoveel mogelijk streekproducten uit de Achterhoek

s'Zomers is het heerlijk toeven in de tuin/terras of op het voor-terras, waar u ontspannen kunt lunchen, dineren of relaxed lezen en ook een spelletje jeu de boules kunt spelen met een glaasje wijn etc.

's Winters is het heerlijk wandelen in de prachtige bossen of kunt u in de leren banken in de zithoek bij de open haard lekker zitten lezen. Ook hebben we een aantal gezelschapsspelletjes voor u.

Ons hotel herbergt 14 kamers en een tuinhuis. De kamers variëren van enkele budget-kamers (voor bijv. Pieterpad-wandelaars) tot comfortabele kamers, en ook wat luxere kamers.

Allen zijn zij voorzien van wekker, toilet met bad of douche, flatscreen-tv en wifi. Het tuinhuis is geschikt voor 2, 3 of 4 personen, staat los van het hotel in de ruime tuin en heeft een grote huiskamer en evenzogroot balkon.

Wij zijn lid van  "Wild eten in de Achterhoek".