hotel

Logeer in één van onze 15 comfortabele kamers variërend van Budget tot deluxe. Boek nu uw eigen self contained tuinhuis
14 februari Valentijnsdag

Hotel

"De Gravin van Vorden" is een 'vintage' sfeervol hotel waar de eigenaaren u persoonlijk welkom heten. De persoonlijke benadering maakt dat u zich hier al snel thuis voelt.

CORONA RICHTLIJNEN

Wij volgen daarin uiteraard de richtlijnen van het RIVM. en VNOG, aangepast voor Hotels in het buitengebied van Gelderland.

Wij verwelkomen met veel plezier weer Hotelgasten die zich goed voelen en geen coronaverschijnselen vertonen.

Niet alleen is het Hotel geopend maar ook ons Italiaans Restaurant en lounge etc.

Het restaurant is geopend tijdens ontbijt, lunch en diner

De richtlijnen

- U moet reserveren

- Een checklist invullen volgens de GGD normen

– Aan een tafel mogen maximaal 2 personen zitten, bij meerdere personen moet u de 1,5 meter afstand

handhaven tenzij het een gezamenlijke huishouding is.

– Op het terras zijn uitsluitend zitplaatsen.

- Ontbijt wordt geserveerd en is niet meer in Buffet vorm.

 

Algemene richtlijnen voor gasten

Wij heten u van harte welkom bij de Gravin van Vorden, u kunt ook reserveren via deze site

Ons restaurant is uniek te noemen in Vorden, wij zijn zeer toegangkelijk Italiaans restaurant met een kleine kaart, waar traditionele Italiaanse gerechten bereid worden waarin smaak centraal staat.

s'Zomers is het heerlijk toeven in de tuin/terras of op het voor-terras, waar u ontspannen kunt lunchen, dineren of relaxed lezen en ook een spelletje jeu de boules kunt spelen met een glaasje wijn etc.

's Winters is het heerlijk wandelen in de prachtige bossen of kunt u in de leren banken in de zithoek bij de open haard lekker zitten lezen. Ook hebben we een aantal gezelschapsspelletjes voor u.

Ons hotel herbergt 14 kamers en een tuinhuis. De kamers variëren van enkele budget-kamers (voor bijv. Pieterpad-wandelaars) tot comfortabele kamers, en ook wat luxere kamers.

Allen zijn zij voorzien van wekker, toilet met bad of douche, flatscreen-tv en wifi. Het tuinhuis is geschikt voor 2, 3 of 4 personen, staat los van het hotel in de ruime tuin en heeft een grote huiskamer en evenzogroot balkon.

Wij zijn aangesloten bij "Logis"- hotels, een organisatie voor zelfstandige hoteliers, die voordat zij internationaal ging "Logis de France" heette, een bekende naam.

Wij zijn door hen hoog gewaardeerd met 2 'open haardjes' voor het hotel en 3 (!) 'pannetjes' voor de keuken, de hoogst mogelijke waardering.
Ook zijn wij lid van  "Wild eten in de Achterhoek".