restaurant

Hotel & Restaurant is uitsluitend geopend voor Hotelgasten
Onze Restaurants
"de Gravin"
&
Ristorante IL-Conte

Huiskamer-restaurant de Gravin

Aangepast MENU à la Carte


U kunt ntbijten, lunchen en dineren op uw eigen kamer


Antipasto. ( Voorgerechten )

Carpaccio € 11,50

Runderfilet met rucola, citroen, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.

Olijfolie of truffelolie

Carpaccio di Zucchine (V) € 10.50

Courgette met zongedroogde tomaten tapanande

­­­Vitello  tonato € 12,50

Langzaam gegaarde kalf lende met tonijn saus en kappertjes

 

Insalate di Pasto (Maaltijd-salades )

Formaggio di capra (V) € 15.00

Geitenkaas salade, dadels en walnoten ( pancetta suppl. € 1,50)

Salmone affumicato rafano € 17,50

Salade gerookte zalm, venkel en mierikswortel creme

Zuppe ( soepen )

Brodo di uova € 8.50

Ree bouillon met verse kruiden

Crema sedano rapa soffiato ( V) €  7,00

Gepofte knolselderijsoep, en truffelolie ( supl. gerookte zalmsnippers € 2.00)

Pasta’s Paperradelle

Pesto e funghi   (V) € 13.50

Huisgemaakte pesto en gebakken paddenstoelen

alla bolognese € 14,50

Tomaten vleessaus

Salmone € 17,00

Gerookte zalm, bieslook crème saus

 

Secondi piatti. (Hoofdgerechten)

Filleto di Maiale Saltimbocca €  18.50

Varkenshaas, salie, serranoham  en pepersaus

Bistecca con balsamica €  20,75

Diamanthaas met balsamico saus

Salmone & gamberi all’áglio** €  20.75

Gegrilde zalmfilet, gamba’s in knoflook/peterseliebotersaus

Melanzane (V) €  17.50

Gegrilde aubergine, geitenkaas, mozzarella en pijnboompitten

Dolci  ( nagerechten)

Brownie ai crema lamponi €   7.00

huisgebakken brownie met frambozen room

Tiramiù traditzionale € 8.00

Traditionele Tiramisu

Italiaanse kaasplankje € 12,50

met Siciliaanse vijgen compote

Extra’s

Brood en kruidenboter           € 2,50

Friet met mayonaise              € 3,50

Salade                                  € 3,00

Alle hoofdgerechte worden geserveerd met aardappel taart of friet en seizoengroeten