Menu



Concept



Grand-Café de Gravin van Vorden is een fantastisch ingericht grand-café met een heerlijk terras. Dagelijks kunnen gasten hier genieten van een uitgebreid diner. In onze keuken beseffen wij dat wij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Ambachtelijk bereid met inspiratie uit de Achterhoekse keuken. Wisselende menu’s met kwaliteit en betaalbaarheid als uitgangspunt.


Let op: We hebben een bijna maandelijks veranderend menu, het kan dus zijn dat er een paar gerechten anders zullen zijn.



Lunch



Doesburgse mosterdsoep - €7,25

Soep van de week - €7,25


Twee verse boterhammen met biologische & lokale rundvlees kroketten - €9,50

Twee verse boterhammen met oesterzwam kroketten - €9,50


Waldkorn bol met pulled pork - €9,50

Waldkorn bol met carpaccio, pestodressing & pijnboompitten - €10,50

Waldkorn bol 'echt gezond' - €8,50








Diner



Voorgerechten:

Doesburgse mosterdsoep - €7,25

Soep van de week - €7,25

Warme ‘carpaccio’ van plakjes pompoen en rode biet - €10,50

Mini taco schuitjes gevuld met pulled pork - €10,50

Ragout van wild in bladerdeeg - €11,50


Hoofdgerechten:

Winterse hamburger met oude kaas, rode kool en pompoenchutney - €18,50

Gravins vegaburger met gemarineerde oesterzwammen - €17,50

Groentelasagne ‘bolognese’ - €19,50

Boeuf Bourguignon - €20,50

Thaise viscurry met pompoen en tomaat - €20,50

Weekspecialiteit - wisselende prijs


Nagerechten:

Wentelteefje van suikerbrood van Bakker Joop - €7,50

Chef's verassing - €7,50

Achterhoeks kaasplankje - €11,50


3 gangen diner - 34,50