Menu



Concept



Grand-Café de Gravin van Vorden is een fantastisch ingericht grand-café met een heerlijk terras. Dagelijks kunnen gasten hier genieten van een uitgebreid diner. In onze keuken beseffen wij dat wij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Ambachtelijk bereid met inspiratie uit de Achterhoekse keuken. Wisselende menu’s met kwaliteit en betaalbaarheid als uitgangspunt.


Let op: We hebben een bijna maandelijks veranderend menu, het kan dus zijn dat er een paar gerechten anders zullen zijn.



Lunch



Doesburgse mosterdsoep - €7,25

Soep van de week - €7,25


Twee verse boterhammen met biologische & lokale rundvlees kroketten - €9,50

Twee verse boterhammen met oesterzwam kroketten - €9,50


Waldkorn bol met verse makreel salade - €9,50

Waldkorn bol met carpaccio, pestodressing & pijnboompitten - €10,50

Waldkorn bol 'echt gezond' - €8,50


Lamshamburger met gegrilde courgette, feta en tzatziki - €16,50

Huisgemaakte kibbeling van kabeljauwfilet - €16,50








Diner



Voorgerechten:

Doesburgse mosterdsoep - €7,00

Soep van de week - €7,00

Gevulde bolcourgette uit de oven met geitenkaas en walnoten - €10,50

Salade met makreelfilet, appel en limoenyoghurt €11,50

Sticky iberico fingers met salade van rode ui, limoen en koriander -€11,50


Hoofdgerechten:

Lamshamburger met gegrilde courgette, feta en tzatziki - €18,50

Gravins vega-hamburger met gemarineerde oesterzwammen - €17,50

Gepofte aubergine met geitenkaas, couscous en yoghurt dressing - €20,50

Huisgemaakte kibbeling van kabeljauwfilet - €19,50

Kip Marbella: kippenbout met olijven en dadels uit de oven - €21,50

Weekspecialiteit - wisselende prijs


Nagerechten:

Wentelteefjes van gebakken suikerbrood met vanille ijs - €7,50

Chef's verassing - €7,50

Achterhoeks kaasplankje - €11,50


3 gangen diner - 34,50